Minu foto
Nimi:
Asukoht: Tallinn, Estonia

8. sept 2006

Hiina kodused raviviisid

ISBN: 9949120837 - - - - - 2006

Rakendage iidne tarkus enesetervendamise teenistusse!
Üle 1000 efektiivse ravimi – informatsiooni varakamber, mida saate kasutada iga päev.
“Hiina kodused raviviisid” on raamat, mis pakub intrigeeriva segu traditsioonilisest Hiina meditsiinist – nii nagu seda tänapäeval praktiseeritakse – ja mitmesugustest Hiina rahvalikest ravimitest ja ravivõtetest. Sageli te üllatute, kui lihtsalt saab ravida häda, mis teid on vaevanud mitu nädalat!
See raamat on destillaat Lihua Wangi 30aastasest kliinilisest kogemusest nii arstina Hiinas kui ka nõelravi praktiseerijana ja ravimtaimeteadlasena Ühendriikides. Raamat seletab lihtsas arusaadavas keeles, kuidas ennast ja oma pereliikmeid ravida, kasutades mitmesuguseid tehnikaid nagu Hiina massaaž, toiduteraapia, Hiina ravimtaimed ja rahvalikud ravivõtted, mida on tuhandete aastate jooksul põlvest põlve edasi antud.
Kas teate, et õunaviilud võivad rahustada sügelevat nahka, et keskmiste sõrmede kokkuhaakimine võib peatada ninaverejooksu või et maapähklite söömine võib alandada vererõhku? Need on ainult paar näidet üle 1000 efektiivsest ravivõttest, mida leiate raamatust “Hiina kodused raviviisid”. Kui võtate tarvitusele kas või mõned siin toodud nõuannetest, olete astunud tervislikuma elu rajale.

Linke:
Kirjastus Ersen
ERB

Originaal:
Chinese home remedies